Thialf en GSM Paradise

Ondertussen heeft GSM Paradise zich ook aangesloten om het Thialf te behouden door bij iedere IPhone reparatie een Icebleu hoesje weg te geven met de spreuk “THIALF MOET BLIJVEN” daarnaast nodigt GSM Paradise zijn klanten tevens uit om voor deze petitie hun handtekening te zetten. Wij willen GSM Paradise dan ook hartelijk bedanken voor deze ondersteuning.

Heel Nederland doet mee aan deze petitie voor het behoud van het huis der kampioenen waar vele schaatsers van wereldklasse zich op goud hebben voorbereid en hier hun hart hebben liggen. Steeds meer bedrijven en mensen zijn bijeen gekomen om ons hierbij te ondersteunen en het Nederlandse ijspaleis staande te houden. We gaan dan ook onstuitbaar door met onze petitie totdat we de gewenste resultaten hebben bereikt.

Door uw Iphone te laten repareren en tevens dit hoesje om uw telefoon te dragen zullen er steeds meer mensen met ons mee gaan doen om de Ice-Dome tegen te houden en het Thialf staande te houden. De bevolking van Nederland is dan ook vele malen getuigen geweest van de nationale en internationale wedstrijden die hier gehouden werden en de Nederlandse schaatssport een plek op de wereld ranglijsten heeft gegeven. Het is voor ons en vooral voor de Friezen dan ook van uiterst belang de Thialf te kunnen behouden en van de Nederlandse schaatstraditie verder te kunnen genieten. Doe mee! En ondersteun de Thialf petitie door gebruik te maken van de producten die het behoud van dit schaatsstadion ondersteunen. Wij zijn er van overtuigd deze strijd te kunnen winnen met de medewerking en ondersteuning van miljoenen Nederlanders en bedrijven die zich voor deze petitie hebben ingezet.

Published by